Intialainen lohikedgeree
Tykkäämiset
4 4
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keittämällä, kalaa, helppo, gluteeniton, laktoositon, maidoton, sisältää munaa, sisältää kalaa

Intialainen lohikedgeree

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 6 dl
    vettä
  • 1
    sipuli
  • 1 tl
    kurkumaa
  • 1 paketti
    (300 g) savukirjolohikuutioita
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 2.5 rkl
    hienonnettua tuoretta persiljaa
  • 0.2 tl
    currya
  • 3 dl
    basmatiriisiä
  • 200 g
    pakasteherneitä
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Lisäksi
  • 4
    keitettyä kananmunaa
 

Ohjeet

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä kattila liedeltä, lisää joukkoon herneet ja anna hautua muutama minuutti kannen alla. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä kurkuman ja curryn kanssa, kunnes sipulit hieman pehmenevät. Lisää joukkoon lohikuutiot ja kuumenna sekoittaen. Lisää joukkoon riisi-herneseos ja hienonnettu persilja. Sekoita ainekset kevyesti. Kuori ja lohko kananmunat ja annostele lohkot annosten joukkoon.