Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET
Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Tykkäämiset
28
11
Osuvuus
94%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, kalaa, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
1 tlkorianteria
-
2.5 dlCrème Bonjour Cuisine Indian Currya
-
0.5 tlrouhittua mustapippuria
-
0.5 tlchilijauhetta
-
700 gkuhafileetä
-
2 rklVehnäjauhoja
-
2 tlkurkumaa
-
2 tlgaram masala -maustetta
-
2 kplvalkosipulinkynttä
-
0.5 dloliiviöljyä
-
0.5 kplsitruunaa
-
1 tlsuolaa
Ohjeet
Paloittele kalafileet haluamasi kokoisiksi. Sekoita vehnäjauhot, mausteet ja murskatut valkosipulinkynnet lautasella. Kääntele kalapaloja mausteseoksessa niin, että ne ovat kauttaaltaan mausteseoksen peitossa. Paista kalapalat runsaassa öljyssä kypsiksi (n. 3 min/puoli) ja mausta suolalla. Tarjoa kalat Creme Bonjour Cuisinen ja sitruunalohkojen kanssa. Täydennä ateria salaatilla ja perunalla tai riisillä.
© Unilever 2010