Intialainen parsakaaligratiini
Tykkäämiset
4 2
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, gluteeniton, munaton, kasvisruoka, sisältää laktoosia, sisältää maitoa

Intialainen parsakaaligratiini

2:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    parsakaalia
  • 100 g
    kukkakaalia
  • Kuorrutus:
  • 0
    chilijauhetta
  • 1 rkl
    mietoa currytahnaa
  • 0.5 prk
    (200 ml) kookosmaitoa
  • 1.5 rkl
    vaaleaa kastikesuurusta
  • 50 g
    juustoraastetta
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese ja paloittele kaalit kukinnoiksi. Keitä kaaleja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Valuta. Mittaa kattilaan kookosmaito, currytahna ja chilijauhe. Sekoita ja kiehauta. Lisää suuruste koko ajan sekoittaen ja keitä, kunnes kuorrute saostuu. Lisää puolet juustoraasteesta. Lado kaalipalat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Kuorruta uunissa 15 minuuttia.