Intialaiset lammaskebakot
Tykkäämiset
63 33
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää lammasta, sisältää lihaa, pääsiäisherkut

Intialaiset lammaskebakot

14:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1.2 dl
    korppujauhoja
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 kpl
    kananmunaa
  • 1 tl
    tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 2.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 0.5 tl
    chilijauhetta
  • 1.5 rkl
    Knorr Vasikkafondia
  • 500 g
    lampaan jauhelihaa
 

Ohjeet

Sekoita keskenään korppujauhot ja Flora Ruoka. Anna turvota hetki. Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutiot Flora Ruoka-korppujauho -seokseen. Lisää myös kananmuna, liemitiiviste, mausteet ja jauheliha. Sekoita seos tasaiseksi mureketaikinaksi. Muotoile taikinasta 14 kebakkoa. Aseta jokaiseen kebakkoon paiston kestävä puutikku. Paista kebakoita uunissa leivinpaperin päällä 200 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia. Idea! Voit valmistaa kebakot myös naudan jauhelihasta.