Italialainen makkarapasta
Tykkäämiset
5 6
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, helppo, pataruoka, pasta, makkarat, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää lihaa

Italialainen makkarapasta

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0
    suolaa tarvittaessa
  • 0
    Lisäksi persiljaa
  • 300 g
    makkaraa
  • 1
    sipuli
  • 1 pussi
    Napolinpata-aineksia
  • 1 rkl
    sinappia
  • 1 rkl
    ketsuppia
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2 dl
    kevytruokakermaa
  • 2 dl
    (ruis)pastaa
  • 200 g
    (pakaste)parsakaalia pieninä nuppuina
  • 7 dl
    vettä
 

Ohjeet

(Kuori ja) paloittele makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa, paista makkaroita ja sipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää parsakaali, jatka muutama minuutti. Lisää pata-ainekset, sinappi, ketsuppi, vesi ja ruokakerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää pasta ja jatka, kunnes pasta on kypsää. Mausta tarvittaessa suolalla. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.