Italialaiset broilerinkoivet
Tykkäämiset
5 3
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, uunissa, tulinen, kana, keskitaso, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Italialaiset broilerinkoivet

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 16
    kirsikkatomaattia
  • 1.5 tl
    rosmariinia
  • 2.5 rkl
    oliiviöljyä
  • 3 rkl
    silputtua persiljaa
  • 3
    valkosipulinkynttä
  • 12
    mustaa oliivia
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 5
    broilerin koipireittä
  • 1.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Pese koivet ja leikkaa niistä pois ylimääräinen rasva. Kuivaa pinta ja sirottele koiville suolaa ja pippuria. Aseta koivet uunivuokaan. Sirottele päälle rosmariinia ja persiljaa. Asettele koipien väleihin oliivit ja kirsikkatomaatit sekä kuoritut ja viipaloidut valkosipulinkynnet. Valele päälle oliiviöljyä. Kypsennä 200-asteisessa uunissa tunti. Tarjoa kuskusin tai riisin kanssa.