Italialaiset sieniraviolit
Tykkäämiset
7 10
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

sisältää soijaa, sisältää gluteenia, sisältää munaa, sisältää laktoosia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, pääruoka, pasta

Italialaiset sieniraviolit

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    herkkusieniä
  • 1
    iso sipuli
  • 1 dl
    hienonnettua rucolaa
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2 prk
    (à 100 g) kantarellituorejuustoa
  • 2 pakettia
    juustotäytteisiä tuoreravioleja tai -tortellineja
  • 3
    valkosipulin kynttä
  • 0.5 tl
    rouhittua mustapippuria
  • Päälle:
  • 1
    parmesaanilastuja
  • 1
    rucolaa
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Puhdista ja paloittele isot sienet neljään osaan, puolita pienet. Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota sipuli-sieniseosta öljyssä noin 5 minuuttia. Lusikoi tuorejuusto joukkoon ja anna sulaa. Keitä raviolit kiehuvassa, suolalla maustetussa, vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita sienien joukkoon. Hienonna joukkoon rucolaa. Mausta mustapippurilla. Viimeistele rucolalla ja parmesaanilastuilla