Italianpata
Tykkäämiset
137 116
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pataruoka, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää sikaa, sisältää lihaa

Italianpata

4:lle hengelle
Keskitaso

 

Maukas italianpata syntyy helposti jauhelihasta, rakettispagetista ja pakastevihanneksista. Ripottele valmiin italianpadan pinnalle tuoretta persiljaa.

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    nauta-sikajauhelihaa
  • 1
    sipuli
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1 prk
    (370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
  • 1
    lihaliemikuutio
  • 2 rkl
    tomaattisosetta
  • 2 dl
    rakettispagettia
  • 3 dl
    vettä
  • 200 g
    pakasteherne-maissi-paprikaa
  • Lisäksi:
  • 0
    hienonnettua persiljaa
 

Ohjeet

Paahda jauheliha pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi ja lisää ne pannulle ja anna pehmetä. Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon tomaattimurska ja -sose, vesi, liemikuutio, spagetti ja herne-maissi-paprika. Anna padan kypsyä noin 5 minuuttia. Ripottele annosten pinnalle hienonnettua persiljaa.