Itämainen kanakastike
Tykkäämiset
4 1
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, pannulla, alkuruokia ja klassikoita, kana, liha, sydänmerkki, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, aasialainen, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Itämainen kanakastike

5:lle hengelle
Kohtuuajassa

Lisää

Ainesosat

  • pippurisekoitusta
  • 1 prk
    bambunversoja valutettuna
  • 1 rkl
    soijaa
  • 1 dl
    ketsuppia
  • 1 rkl
    perunajauhoja
  • 1 ruukku
    tuoretta korianteria
  • 1
    iso prk ananaspaloja liemineen
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2
    porkkanaa suikaleina
  • 2
    sipulia ohuina lohkoina
  • 2.5
    valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2.5 cm
    pala tuoretta inkivääriä hienonnettuna tai 1/2 rkl inkivääritahnaa
  • 3 dl
    vettä
  • 150 g
    sokeriherneenpalkoja
  • 0.5 dl
    makeaa chilikastiketta
  • 400 g
    Kariniemen Kananpojan Ohuen Ohuita fileepihvejä, maustamaton
  • suolaa
 

Ohjeet

Kuumenna öljy wokkipannussa ja paista Kananpojan fileepihvit molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurisekoituksella. Lisää joukkoon hienonnettu inkivääri, valkosipuli ja soija, sekä sipulit, porkkanat ja sokeriherneen palot. Kääntele hetki.

Lisää valutetut bambunversot, ananaspalat liemineen, ketsuppi ja makea chilikastike. Sekoita vesi ja perunajauhot ja lisää höyryävään liemeen. Kiehauta.

Silppua pinnalle tuoretta korianteria.

Tarjoa seuraksi nuudeleita tai tuoksuvaa Jasmin-riisiä.