Itämainen possupata
Tykkäämiset
19 12
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pataruoka, munaton, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Itämainen possupata

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    maustamattomia porsaansuikaleita
  • 1
    sipuli
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 prk
    paseerattua tomaattia
  • 1 prk
    ruskeita papuja
  • 2 rkl
    currya
  • 2 dl
    vettä
  • 0.2 tl
    kardemummaa
  • 3 rkl
    soijakastiketta
  • 0.5 tl
    kanelia
  • 0.5 tl
    pippurisekoitusta
  • 7
    perunaa
  • 2 dl
    turkkilaista jogurttia
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kasarissa, paista mausteita siinä hetki. Lisää porsaansuikaleet ja ruskista liha. Lisää loppuvaiheessa perunat. Lisää vesi ja paseerattu tomaatti. Hauduta ruokaa noin 25 minuuttia. Valuta pavuista liemi, lisää ruokaan. Hauduta vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä. Mausta. Lisää lopuksi jogurtti ja tarjoa heti.