Itämainen vihannes-tofukeitto
Tykkäämiset
2 3
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, pääruoka, keittämällä, tulinen, ei eläinpohjainen, kasvisruoka, keitto, helppo, maidoton, munaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Itämainen vihannes-tofukeitto

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 450 g
    pakastewokvihanneksia (1 pussi)
  • 125 g
    maustamatonta tofua (1/2 pakettia)
  • 1 l
    vettä
  • 1 tl
    sokeria
  • 2 rkl
    soijakastiketta
  • 0.5
    punainen chili
  • 0.5
    limetinmehu
 

Ohjeet

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää siihen soijakastike, currytahna, hienoksi silputtu chili, limetinmehu ja sokeri. Lisää jäiset wokvihannekset ja kypsennä keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kuutioitu tofu. Kiehauta, tarkista maku ja tarjoile. Vinkki! Halutessaan keittoon voi lisätä kypsennyksen loppuvaiheessa hieman (n. 50 g) nuudeleita. Nuudelit kannattaa murentaa lyhyemmiksi pätkiksi ennen kypsentämistä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA