Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
0pieni pala lanttua
-
300 gporsaan suikalelihaa
-
1pieni purjo
-
1pieni keltainen paprika
-
1pieni punainen paprika
-
1porkkana
-
1valkosipulinkynsi
-
2 rkltuoretta inkivääriä
-
2.5 rklsoijakastiketta
-
0.5kiinankaalia
-
0(2 rkl itämasita kalakastiketta (fish sauce) tai indonesialaista soijakastiketta (ketjap manis))
- Paistamiseen:
-
2.5 rklöljyä
Ohjeet
Suikaloi kiinankaali, purjo, paprikat sekä kuoritut porkkanat ja lanttu noin 5 cm pitkiksi tikuiksi. Kuori ja pilko pieneksi valkosipuli ja inkivääri. Kuumenna öljy kuumaksi laakeassa pannussa ja paista siinä paloiteltua valkosipulia ja inkivääriä, kunnes valkosipulit ovat kullanruskeita. Lisää lihasuikaleet pienissä erissä pannulle ja ruskista ne nopeasti. Nosta liha syrjään. Lisää porkkana-, purjo- ja lanttutikut ja tarvittaessa öljyä. Paista kasviksia noin parin minuutin ajan, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Lisää joukkoon ruskistetut lihasuikaleet, paprika ja kiinankaali sekä soijakastike ja halutessasi kala- tai makea soijakastike. Hauduta 5-10 minuuttia. Tarjoa keitetyn jasmiiniriisin tai nuudeleiden kanssa.
© SOK viestintä ja julkaisut