Itämainen wokki
Tykkäämiset
150 138
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, laktoositon, maidoton, vähälaktoosinen, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Itämainen wokki

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    pieni pala lanttua
  • 300 g
    porsaan suikalelihaa
  • 1
    pieni purjo
  • 1
    pieni keltainen paprika
  • 1
    pieni punainen paprika
  • 1
    porkkana
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 2 rkl
    tuoretta inkivääriä
  • 2.5 rkl
    soijakastiketta
  • 0.5
    kiinankaalia
  • 0
    (2 rkl itämasita kalakastiketta (fish sauce) tai indonesialaista soijakastiketta (ketjap manis))
  • Paistamiseen:
  • 2.5 rkl
    öljyä
 

Ohjeet

Suikaloi kiinankaali, purjo, paprikat sekä kuoritut porkkanat ja lanttu noin 5 cm pitkiksi tikuiksi. Kuori ja pilko pieneksi valkosipuli ja inkivääri. Kuumenna öljy kuumaksi laakeassa pannussa ja paista siinä paloiteltua valkosipulia ja inkivääriä, kunnes valkosipulit ovat kullanruskeita. Lisää lihasuikaleet pienissä erissä pannulle ja ruskista ne nopeasti. Nosta liha syrjään. Lisää porkkana-, purjo- ja lanttutikut ja tarvittaessa öljyä. Paista kasviksia noin parin minuutin ajan, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Lisää joukkoon ruskistetut lihasuikaleet, paprika ja kiinankaali sekä soijakastike ja halutessasi kala- tai makea soijakastike. Hauduta 5-10 minuuttia. Tarjoa keitetyn jasmiiniriisin tai nuudeleiden kanssa.