Itämainen wokki
Tykkäämiset
41 15
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kana, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Itämainen wokki

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 1 prk
    ananaspaloja
  • 1 dl
    vettä
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2 rkl
    Maizena vaaleaa suurustetta
  • 200 g
    pakastettuja sokeriherneitä
  • 1 tl
    mustapippuria
  • 0.5 rkl
    soijakastiketta
  • 0.5 kpl
    kesäkurpitsaa
  • 0.5 kpl
    purjosipulia
  • 0.5 tl
    inkivääriä
  • 0.5 tl
    juustokuminaa
  • 400 g
    Kariniemen Kananpojan fileesuikaleita
  • 2 g
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
 

Ohjeet

Sekoita etikka, soija ja viipaloidut valkosipulinkynnet keskenään ja kaada broilerisuikaleiden päälle. Anna lihojen maustua jääkaapissa vähintään tunti. Ruskista maustuneet broilerisuikaleet kypsäksi Juoksevassa Becelissä wokissa. Suikaloi kesäkurpitsa ja puhdistettu purjo. Lisää kasvissuikaleet wokkiin ja paista 2 minuuttia. Lisää paistamisen lopussa pakasteherneet. Kaada joukkoon ananaspalat liemineen, vesi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita suuruste joukkoon ja keitä noin minuutti samalla sekoittaen. Tarjoa wokki keitetyn riisin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA