Jambalaya
Tykkäämiset
14 10
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, keittämällä, pannulla, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, kalaa, kana, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää sikaa, sisältää kanaa, sisältää mereneläviä, sisältää lihaa

Jambalaya

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    marinoituja broilerinsuikaleita
  • 1
    punainen ja keltainen paprika
  • 1
    sipuli
  • 1.5
    valkosipulinkynttä
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2 dl
    pitkäjyväistä riisiä
  • 2 tl
    kuivattua basilikaa
  • 200 g
    palvikinkkua palana
  • 0.5 tl
    kurkumaa
  • 4 dl
    vettä
  • 1
    kasvisliemikuutio
  • 200 g
    kuorittuja katkarapuja
  • 200 g
    pakasteherneitä
  • 1 tl
    kuivattua timjamia
 

Ohjeet

Ruskista broilerisuikaleet pannulla. Nosta ne syrjään. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi ja käytä niitä myös hetken aikaa pannulla. Siirrä ne myös syrjään odottamaan. Kuumenna pannulla öljy ja kuullota siinä suikaloitu sipuli ja hienonnetut valkosipulinkynnet sekä kurkuma. Lisää riisi ja kääntele muutama minuutti, kunnes ne muuttuvat läpikuultaviksi. Kaada joukkoon kasvisliemi. Anna seoksen kiehahtaa ja peitä pannu sitten kannella ja anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia, kunnes riisi on kypsää ja kasvisliemi on imeytynyt riiseihin. Lisää pannulle broileri- ja paprikasuikaleet, kuutioitu palvikinkku, katkaravut sekä herneet. Mausta seos yrteillä ja kuumenna seos höyryävän kuumaksi samalla sekoittaen. Ruokalehti 0405

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA