Jambalayarisotto
Tykkäämiset
38 36
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pataruoka, pannulla, gluteeniton, kana, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää mereneläviä, sisältää lihaa

Jambalayarisotto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    tomaattimurskaa
  • 300 g
    marinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 2 dl
    täysjyväriisiä
  • 2 tl
    basilikaa
  • 2 rkl
    persiljaa hienonnettuna
  • 180 g
    katkarapuja
  • 4 dl
    kanalientä
  • 1
    sipuli
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 rkl
    HP-kastiketta
  • 1 tl
    mustapippuria
  • 1 dl
    herneitä
  • 1
    punainen paprika
  • 1
    keltainen paprika
  • 100 g
    meetvurstia palana
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna isolla pannulla tai kattilassa öljy ja ruskista broilerinsuikaleet. Lisää sipulit ja kuullota. Lisää riisi, tomaattimurska, kanaliemi sekä mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää herneet, paloitellut paprikat ja kuutioitu meetvursti kypsennyksen loppuvaiheessa. Sekoita joukkoon katkaravut. Kuumenna ja lisää tarvittaessa nestettä. Koristele ruoka hienonnetulla persiljalla.