Japanilainen punakaalimunakas okonomiyaki
Tykkäämiset
2 0
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_tammikuun_reseptit, proteiinipitoinen, sisältää soijaa, aasialainen, sisältää munaa, välipala, gluteeniton, pääruoka, paistokset, kalaa, salaatti

Japanilainen punakaalimunakas okonomiyaki

4 annosta

 

Helppo, vartissa valmistuva japanilainen kaalimunakas maistuu kaikille – ketsupin kera tai chilikastikkeella höystettynä. Tähän versioon piilotetaan reilusti rapeaa punakaalia.

Lisää

Ainesosat

  • 1 l
    punakaalia silputtuna
  • 4 kpl
    kevätsipulinvartta
  • 1 kpl
    ruukku korianteria
  • 6 kpl
    kananmunaa
  • 3 rkl
    soijakastiketta
  • 3 tl
    seesamiöljyä
  • 4 rkl
    rypsiöljyä paistamiseen
  • 2 rkl
    vettä
  • Lisäksi
  • 1 kpl
    kevätsipulinvarsi
  • 2 rkl
    majoneesia
  • 1 rkl
    chilikastiketta tai ketsuppia
 

Ohjeet

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Pehmennä kaalia puristelemalla sitä hetki käsin ja laita kulhoon. Hienonna kevätsipulit ja korianteri ja lisää kaalin joukkoon. Lisää kananmunat ja vesi. Mausta soijakastikkeella ja seesamiöljyllä. Sekoita.

Kuumenna 1 rkl öljyä tarttumattomalla paistinpannulla (halkaisija noin 22 cm). Kaada ¼ munakasseoksesta pannulle ja paista keskilämmöllä 5 minuuttia. Käännä ja paista 3–5 minuuttia. Paista loput munakkaat samalla tavalla.

Laita munakkaat lautasille, pursota ohuelti majoneesia ja chilikastiketta päälle ja ripottele kevätsipulia (ja korianterinlehtiä) pinnalle.