Jauheliha-minestronekeitto
Tykkäämiset
39 35
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pataruoka, pannulla, laktoositon, maidoton, vähälaktoosinen, liha, kevyt, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää sikaa

Jauheliha-minestronekeitto

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    pala purjoa
  • 0
    persiljaa
  • 400 g
    naudanjauhelihaa
  • 2
    pekoniviipaletta
  • 2 rkl
    tomaattipyrettä
  • 200 g
    vihreitä papuja
  • 0.8
    palsternakkaa
  • 1.5 l
    lihalientä
  • 1
    sipuli
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1
    porkkana
  • 1
    laakerinlehti
  • 1 tl
    mustapippuria
  • 1 dl
    spagettia pätkittynä
 

Ohjeet

Ruskista jauheliha pannulla. Kuori ja leikkaa kaikki kasvikset ohuiksi suikaleiksi. Hienonna pekoni ja anna sen ruskistua kattilassa. Lisää pekonin sekaan sipulit ja sen jälkeen porkkanat, palsternakka ja purjot. Lisää tomaattipyree sekä kuuma lihaliemi. Nostele sekaan jauhelihamuru, mutta jätä lihasneste pannuun. Mausta keitto laakerinlehdellä ja mustapippurirouheella. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Nosta sekaan pätkitty spagetti sekä pavut. Anna kiehua vielä noin 5 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Ripottele keiton pinnalle runsaasti persiljaa. Nauti keitto tuoreen leivän kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA