Jauheliha-pepperonirisotto
Tykkäämiset
85 56
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, munaton, liha, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää laktoosia

Jauheliha-pepperonirisotto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    pieni purjo
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 l
    vettä
  • 1 dl
    aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
  • 1 dl
    parmesaaniraastetta
  • 2 rkl
    vasikanfondia
  • 3 dl
    risottoriisiä
  • 0.5
    ruukkua basilikaa
  • 100 g
    pepperoni-makkaraa
  • 400 g
    naudan vähärasvaista jauhelihaa
 

Ohjeet

Pese ja suikaloi purjo. Hienonna pepperoni. Ruskista jauheliha öljyssä kattilassa. Lisää purjo, pepperoni ja riisi ruskistuksen loppuvaiheessa. Kuullota muutama minuutti, varo, ettei riisi pala pohjaan. Kiehauta toisessa kattilassa vesi, lisää fondi. Anna liemen kiehua miedolla lämmöllä. Annostele lientä kauhalla jauhelihariisin joukkoon vähän kerrallaan. Anna hautua. Lisää uutta lientä heti kun edellinen on imeytynyt. Jatka keittäen risottoa näin noin 25 minuuttia. Hienonna basilika ja lisää se risottoon aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kanssa. Sekoita. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA