Jauheliha-pinaattilasagne
Tykkäämiset
16 10
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pasta, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Jauheliha-pinaattilasagne

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 150 g
    pakastepinaattia
  • 0.5 dl
    vettä
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 1.5 dl
    juustoraastetta
  • 500 g
    HK jauhelihaa
  • 500 g
    Bertolli Pecorino &valkosipuli tomaattikastiketta
  • 200 g
    raejuustoa
  • 200 g
    Crème Bonjour Valkosipuli 14%
  • 200 g
    lasagnelevyjä
 

Ohjeet

Ruskista jauheliha paistokasarissa. Kaada joukkoon pastakastike. Huuhtele purkki vedellä ja kaada liemi kastikkeen joukkoon. Lisää kastikkeeseen sulatettu pinaatti, raejuusto ja mustapippuri ja anna hautua hetken ajan. Sekoita Flora Ruoka ja Creme Bonjour keskenään kulhossa kylmäksi valkokastikkeeksi. Voitele suorakaiteen muotoinen uunivuoka. Tarvitset lasagneen 9 levyä. Aloita kokoaminen kaatamalla neljännes valkokastikkeesta vuokaan. Lado seuraavaksi kolme lasagnelevyä ja pinnalle neljännes valkokastikkeesta ja puolet jauhelihakastikkeesta. Tee seuraavat kerrokset samalla tavalla. Asettele päällimmäiseksi loput valkokastikkeesta ja juustoraaste. Paista 180 °C:n lämpötilassa noin tunnin ajan. Tarjoa lasagne höyryävän kuumana raikkaan salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA