Jauheliha-spagettipata
Tykkäämiset
1 1
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vähälaktoosinen, maidoton, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Jauheliha-spagettipata

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 6 dl
    vettä
  • 300 g
    naudan jauhelihaa
  • 1 rkl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 200 g
    herne-maissi-paprikaa (200 g, pakaste)
  • 0.5 dl
    ketsuppia
  • 4 dl
    Torino Tumma Minispagetti
  • 1
    sipulia (250g)
  • 1 tl
    paprikajauhetta
  • 1
    lihaliemikuutio
  • 1 tl
    oreganoa
 

Ohjeet

Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa. Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Kiehauta ja lisää minispagetti. Keitä 7 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet. Kuumenna ja anna hautua vielä 2-3 minuuttia. (Lisää tarvittaessa vähän vettä.)