Jauhelihakastike italialaisittain
Tykkäämiset
343 241
Osuvuus
100%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, vähärasvainen, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Jauhelihakastike italialaisittain

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    paistijauhelihaa
  • 2
    porkkanaa
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 2.5 dl
    vettä
  • 0.5
    juuriselleriä
  • 0.5 tl
    timjamia
  • 50 g
    tomaattipyreetä
  • 1
    lihaliemikuutio
  • 2
    punasipulia
  • 2
    pihvitomaattia
  • 0
    sokeria
  • 0
    oreganoa
  • 0
    suolaa
  • Lisäksi:
  • 0.5 dl
    silputtua basilikaa
  • 0
    (1d punaviiniä)
 

Ohjeet

Kuori ja paloittele selleri ja porkkanat pieneksi. Kuori ja silppua valkosipulit ja punasipulit. Kuullota pienityt kasvikset pannulla öljyssä ja lisää sekaan jauheliha. Paista, kunnes liha on kypsää. Lisää pienityt tomaatit, joista kanta on poistettu sekä tomaattipyree, sokeri, lihaliemikuutio, vesi ja kuivatut yrtit. Anna poreilla hiljalleen kannen alla noin ½ tuntia ja lisää vettä tarpeen mukaan. Lisää loppuvaiheessa halutessasi viini ja silputtu tuore basilika ja kypsennä vielä noin viiden minuutin ajan. Tarjoa keitetyn nauhapastan kanssa.