Jauhelihakastike ja Tumma spagetti
Tykkäämiset
6 5
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vähälaktoosinen, maidoton, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Jauhelihakastike ja Tumma spagetti

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    naudan jauhelihaa
  • 1 dl
    vettä
  • 1
    sipuli
  • 1 rkl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
  • 1 tlk
    tomaattimurskaa (400 g)
  • 2 tl
    sokeria
  • 2 rkl
    tomaattipyrettä
  • 2 l
    vettä
  • 0.3 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 2.5
    valkosipulin kynttä
  • 1.5 tl
    oreganoa
  • 250 g
    Torino Täysjyvädurun spagettia
  • 1 rkl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 1 tl
    suolaa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Ruskista jauheliha pannulla tai kasarissa. Lisää sipuli ja paprikajauhe, anna sipulin kuullottua. Mausta suolalla, pippurilla ja valkosipulilla. Sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, vesi ja oregano. Hauduta kastiketta noin 10 minuuttia kannen alla. Lisää sokeri ja tarkista maku. Tarjoa Torino Täysjyvädurum spagetin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA