Jauhelihakepakot ja paprikamajoneesi
Tykkäämiset
130 70
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, grillaamalla, pannulla, liha, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Jauhelihakepakot ja paprikamajoneesi

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    cayennenpippuria tai hiukan tabascoa
  • 400 g
    jauhelihaa
  • 1
    kananmuna
  • 1 tl
    timjamia
  • 2 rkl
    perunajauhoja
  • 1 rasia
    (100 g) tacomaustettua tuorejuustoa
  • 0
    valkosipulia halutessasi
  • 1 tl
    suolaa
  • Paprikamajoneesi:
  • 1 dl
    majoneesia
  • 1 dl
    kermaviiliä
  • 1 dl
    säilöttyä paprikaa
  • 1 dl
    sipulinvarsia tai ruohosipulia
 

Ohjeet

Sekoita murekkeen aineet tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin kahdeksan pitkulaista soikiota. Paista ne pannussa tai grillaa niitä tiheän ritilän päällä noin 10 minuuttia. Voit myös panna kepakot leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsentää 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa lisänä paprikamajoneesia. Valuta säilykepaprikat ja pane ne sekä majoneesi ja kermaviili kapeaan kulhoon. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon silputtu sipuli.