1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
2. Voitele ja vuoraa leivinpaperilla irtopohjavuoka, halk 26 cm.
3 Sulata voi ja suklaa vesihauteessa, jäähdytä.
4. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
5. Vaahdota keltuaiset ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. LIsää suklaa keltuaisvaahtoon ja sekoita hyvin. Kääntele varovasti puolet valkuaisvaahdosta suklaaseokseen. Lisää sitten loput valkuaisvaahdosta varovasti käännellen.
6. Kaada taikina vuokaan ja paista n. 45 min. (Kakku saa jäädä keskeltä kosteaksi.) Anna kakun jähmettyä ja jäähtyä vuoassaan. Älä pelästy, kakku lässähtää keskeltä, se kuuluu asiaan. K
Hieman jäähtyneen kakun voi nostaa vaikka jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
7. Irrota kakku vuoasta jäähtyneenä. Tarjoa vaniljajäätelön tai vaahdotetun kerman kanssa.
Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä, mikäli saat sen säilymään siihen asti....