Jogurttipannacotta ja marinoituja mansikoita
Tykkäämiset
16 3
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keskitaso, leivonnaiset, gluteeniton, munaton, kasvisruoka, sisältää maitoa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Jogurttipannacotta ja marinoituja mansikoita

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 6
    liivatetta
  • 1 kg
    vaniljajogurttia
  • 0.8 dl
    tomusokeria
  • 1.5
    limetin mehu
  • Lisäksi:
  • 0.5
    limetin mehu ja raastettu kuori
  • 1 l
    tuoreita mansikoita
  • 2 rkl
    hunajaa
 

Ohjeet

Liota liivatteet kylmässä vedessä. Sekoita kulhossa vaniljajogurtti ja tomusokeri. Raasta ensin yhden limetin kuori mansikoita varten. Kuumenna kattilassa tai mikrossa puristettu limettimehu ja liuota siihen liotetut ja puristetut liivatelehdet. Valuta liivateseos ohuena nauhana jogurtin joukkoon. Annostele tarjoilulaseihin ja peitä ne kelmulla. Nosta viileään hyytymään muutamaksi tunniksi. Valmista mansikat maustumaan viileään. Sekoita peratut ja lohkotut mansikat limetin kuoriraasteen ja ?mehun sekä hunajan kanssa. Nostele hyytyneiden jogurttien pinnalle mansikoita.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA