Joulukinkku
Tykkäämiset
121 36
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää sikaa, sisältää lihaa

Joulukinkku

1:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 6 rkl
    Turun Linnan Sinappia
  • 1 kpl
    kananmunan keltuaista
  • 2 rkl
    kokonaista neilikkaa
  • 0.5 dl
    korppujauhoja
  • 4 kg
    juhlakinkkua
 

Ohjeet

Ota kinkku huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Laita kinkun paksuimpaan kohtaan paistomittari. Laita kinkku 250 asteisen uunin ritilälle ja aseta alle uunipannu, jossa on vettä. Laske uunin lämpötila 15 minuutin kuluttua 100 asteeseen. Kypsennä kinkkua kunnes sen sisälämpötila on 75 °C. Varaa paistoaikaa reilu tunti kiloa kohti. Poista hieman jäähtyneen kinkun verkko ja kamarapinta. Voitele kinkku Turun Linnan Sinapilla johon on sekoitettu yksi keltuainen ja ripottele päälle korppujauhoja. Kuorruta kinkku nopeasti 220 asteisessa uunissa ja koristele kokonaisilla neilikoilla. Tarjoa joulukinkku Turun Sinapin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA