Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
21
22
Osuvuus
96%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, uunissa, kalaa, klassikko, keskitaso, laktoositon, maidoton, munaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
1 kg(kirjo)lohifileetä
-
1 tlpiparkakkumaustetta
-
3 rklkorppujauhoja
-
1 tlsuolaa
- Pinnalle:
-
0sitruunalohkoja
-
3 rklhienonnettua persiljaa
-
4 rklkapriksia
Ohjeet
Voitele laakea, pitkänmallinen uunivuoka. Nosta filee vuokaan nahka alaspäin. Ripottele pinnalle suolaa, piparkakkumaustetta ja pinnalle korppujauhot. Kypsennä 200-asteisessa uunin keskitasossa 20-25 minuuttia. Sekoita kulhossa kaprikset ja hienonnetut persilja. Nostele mausteseos koristeraidaksi kypsän lohifileen päälle. Tarjoa lisänä sitruunalohkoja.
© SOK viestintä ja julkaisut