Joulusuklaa
Tykkäämiset
2 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, sitrukseton, sisältää pähkinöitä, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Joulusuklaa

80:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    mantelirouhetta
  • 340 g
    taloussuklaata
  • 4 dl
    rusinoita
  • 1.5 dl
    konjakkia tai likööriä
  • 100 g
    Cocos kookosrasvaa
 

Ohjeet

Marinoi rusinat konjakissa tai liköörissä muutaman tunnin ajan. Kuivaa rusinat hyvin marinoinnin jälkeen esimerkiksi talouspaperin avulla. Idea! Suklaa valmistuu hyvin marinoimattomistakin rusinoista. Sulata kookosrasva ja suklaa miedolla lämmöllä kattilan pohjalla. Lisää seokseen rusinat ja mantelirouhe. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun kulmikkaaseen astiaan (noin 15 cm x 30 cm). Anna jähmettyä kylmässä. Leikkaa neliöiksi. Tarjoa joulusuklaa glögin kanssa!

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA