Juhlava lihapata
Tykkäämiset
21 9
Osuvuus
95%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vaikea, pannulla, uunissa, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Juhlava lihapata

4:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 2 rkl
    vehnäjauhoja
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2
    porkkanaa
  • 600 g
    karjalanpaistilihaa
  • 5
    pientä sipulia
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 115 g
    kokonaisia säilykeherkkusieniä
  • 3.8 dl
    punaviiniä
  • 3 dl
    vahvaa lihalientä
  • 1 tl
    timjamia
  • 1 tl
    suolaa
  • 0 ripaus
    mustapippurirouhetta
 

Ohjeet

Kääntele lihapalat jauhoissa ja ruskista kahdessa erässä. Siirrä lihapalat pataan. Puhdista pannu ja paista kuoritut ja lohkotut sipulit sekä hienonnettu valkosipuli öljyssä. Lisää pataan. Ruskista kuoritut ja paloitellut porkkanat valutettujen herkkusienten kanssa pannulla ja kaada pataan. Lisää pataan viini, lihaliemi sekä mausteet. Hauduta uunissa 150 °C:ssa noin 1,5-2 tunnin ajan.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA