Juhlawokki
Tykkäämiset
1 1
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vähälaktoosinen, maidoton, munaton, kevyt, juhla, illanistujaiset, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää mereneläviä, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Juhlawokki

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 6 dl
    omenamehua
  • 1 ps
    pikkuporkkanoita (pakaste, 200 g)
  • 1 dl
    kivettömiä oliiveja
  • 1
    nahaton kirjolohifilee (noin 600 g)
  • 2 tl
    kurkumaa
  • 2 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 2.5 rkl
    kasvisfondia
  • 200 g
    minimaissia
  • 8
    marinoitua broilerin koipinuijaa
  • 4 dl
    pitkäriisiä
  • 4 dl
    vettä
  • 1.5 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 250 g
    kokonaisia katkarapuja (pakaste)
  • Puisia varrastikkuja
  • sitruunapippuria
  • 1.5 rkl
    currytahnaa, esim. green curry paste
  • tilliä tai muita yrttejä, sitruunalohkoja (koristeluun)
  • suolaa
 

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Valmista lohivartaat. Puolita varrastikut ja laita ne hetkeksi kylmään veteen. Leikkaa lohi noin 2 x 2 cm:n paloiksi ja ruskista ne kevyesti Keiju Juoksevassa pannulla. Pujota lohipalat ja oliivit varrastikkuihin.

Ota katkaravut sulamaan.

Laita broilerin koipinuijat leivinpaperin päälle uunipannulle. Kypsennä uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

Mittaa Keiju Juokseva ja currytahna wokkipannuun, lisää riisi ja kuullota hetki. Lisää mehu, vesi, fondi ja kurkuma. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia. Lisää porkkanat ja maissit. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia.

Asettele wokkipannuun kypsän riisin ympärille lohivartaat, katkaravut ja broilerin koipinuijat. Koristele tillillä ja sitruunalohkoilla.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA