Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Juusto-katkarapukastike
Tykkäämiset
1 13
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vähälaktoosinen, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Juusto-katkarapukastike

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 75 g
    murennettua sinihomejuustoa
  • 6 dl
    Torino Ruis -pastaa
  • 1 ras
    tuoreita herkkusieniä
  • 1
    sipulia (250g)
  • 2
    valkosipulin kynttä murskattuna
  • 2 rkl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
  • 180 g
    katkarapuja
  • 0.5 rkl
    sitruunamehua
  • 0.5 tl
    sitruunapippuria
  • 1.5 l
    vettä
  • 1.5 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 1 prk
    Keiju Ruoka - kasvirasvasekoite (15%)
  • 1 prk
    Sunnuntai Maustamaton Rahkavalmistetta
  • 1 dl
    hienonnettua tilliä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Viipaloi herkkusienet. Hienonna sipuli ja kuullota Keiju Juoksevassa kasarissa. Lisää sienet ja purista joukkoon valkosipulin kynnet. Paista kunnes neste on haihtunut sienistä.

Lisää joukkoon jauhot. Kaada päälle kasvirasvasekoite ja sekoita tasaiseksi. Lisää tuorejuusto, sitruunapippuri, sitruunamehu ja homejuusto. Kuumenna, kunnes juustot ovat sulaneet. Lisää sulaneet ja valutetut katkaravut. Kuumenna ja anna kiehua 2-3 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää hienonnettu tilli.

Kaada huuhdeltu ja valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Sekoita nostellen sen verran, että pasta maustuu tasaisesti. Tarjoa heti.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA