Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
1
1
Osuvuus
67%
Muut luokittelutiedot
leivänpäälliset, leivät ja hampurilaiset, gluteeniton, laktoositon, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, sokeriton, suklaaton, vähälaktoosinen, alkuruoka, välipala, sisältää maitoa, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää lihaa, suolainen, sisältää vehnää
Ainesosat
-
15 pientäruisleipästä
-
1 pakValio Koskenlaskija® sipuli-ruohosipuli sulatejuustoa
-
80 gohuita viipaleita kylmäsavuporoa
- Balsamicosipuli
-
1 isopunasipuli
-
2 rklbalsamiviinietikkaa
-
2 rklhunajaa
-
1 rklöljyä
-
2 rklpersiljaa
-
ripaussuolaa
Ohjeet
Valmista ensin balsamicosipuli. Kuori ja leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Anna maustua vähintään tunnin ajan.
Leikkaa Koskenlaskija n. 1 cm:n paksuiksiksi viipaleiksi. Laita yksi viipale Koskenlaskijaa sekä kylmäsavuporoa jokaisen ruisnapin päälle. Nosta juusto-porotapakset leivinpaperille uunipellille.
Paista uunissa 225 asteessa n. 5 min, kunnes Koskenlaskija hieman pehmenee. Ota uunista. Laita päälle balsamicosipulirenkaita.
Valio Oy