Juusto-porotapas ja balsamicosipulia
Tykkäämiset
1 1
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

sisältää vehnää, suolainen, sisältää lihaa, sisältää gluteenia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, välipala, alkuruoka, vähälaktoosinen, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, laktoositon, gluteeniton, leivät ja hampurilaiset, leivänpäälliset

Juusto-porotapas ja balsamicosipulia

15 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 15 pientä
    ruisleipästä
  • 1 pak
    Valio Koskenlaskija® sipuli-ruohosipuli sulatejuustoa
  • 80 g
    ohuita viipaleita kylmäsavuporoa
  • Balsamicosipuli
  • 1 iso
    punasipuli
  • 2 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl
    hunajaa
  • 1 rkl
    öljyä
  • 2 rkl
    persiljaa
  • ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Valmista ensin balsamicosipuli. Kuori ja leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Anna maustua vähintään tunnin ajan.

Leikkaa Koskenlaskija n. 1 cm:n paksuiksiksi viipaleiksi. Laita yksi viipale Koskenlaskijaa sekä kylmäsavuporoa jokaisen ruisnapin päälle. Nosta juusto-porotapakset leivinpaperille uunipellille.

Paista uunissa 225 asteessa n. 5 min, kunnes Koskenlaskija hieman pehmenee. Ota uunista. Laita päälle balsamicosipulirenkaita.