Juustoinen fenkolikeitto
Tykkäämiset
7 1
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

keitto, pääruoka, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, sokeriton, suklaaton, vähälaktoosinen, alkuruoka, sisältää maitoa, sisältää laktoosia, kasvisruoka, vähähiilihydraattinen, vähäsokerinen

Juustoinen fenkolikeitto

4 annosta

 

Helppo fenkolikeitto sopii lounaaksi tai juhlavan aterian alkukeitoksi.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kg
    fenkolia
  • 1
    sipuli
  • 1 rkl
    öljyä
  • 2
    kasvisliemikuutiota
  • 1 prk
    (250 g) ruokasulatejuustoa (Koskenlaskija)
  • 7 dl
    vettä
 

Ohjeet

Halkaise fenkoli, poista kova kanta ja tarvittaessa uloin kerros. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa 4–5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutiot. Keitä 5 minuuttia. Lisää sulatejuusto. Soseuta ja kuumenna.