Juustoinen katkarapu-sienikeitto
Tykkäämiset
14 2
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

keitto, kalaa, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää mereneläviä, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Juustoinen katkarapu-sienikeitto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    purjosipulia
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 1 l
    Vettä
  • 200 g
    katkarapuja
  • 0.5 dl
    sitruunamehua
  • 0.5 kpl
    ruohosipulinippu
  • 4 rkl
    Maizena vaaleaa suurustetta
  • 300 g
    Herkkusieniä
  • 300 g
    Crème Bonjour Kantarellia
  • 1 kpl
    Knorr Kanaliemikuutiota
 

Ohjeet

Puhdista herkkusienet ja halkaistu purjo hyvin. Leikkaa herkkusienet ja purjo viipaleiksi. Paista sieni- ja purjoviipaleita Flora Culinessessa paistinpannulla. Kaada viipaleet kattilaan. Lisää vesi ja liemikuutio. Sekoita suuruste kiehuvaan nesteeseen ja keitä noin minuutti samalla sekoittaen. Lisää tuorejuusto, sulatetut katkaravut, sitruunamehu ja hienonnettu ruohosipuli. Kuumenna keitto, mutta älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Tarjoa keitto höyryävän kuumana leivän kanssa.