Juustoinen kesäkurpitsapasta
Tykkäämiset
1 1
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

salaatti, kalaa, pasta, pääruoka, gluteeniton, munaton, omenaton, sokeriton, suklaaton, lisäkkeet, sisältää maitoa, italialainen, kasvisruoka, sisältää sitrusta, sisältää valkosipulia, vähähiilihydraattinen, vähäsokerinen

Juustoinen kesäkurpitsapasta

4 annosta

 

Kesäkurpitsa korvaa pastan kasvispastassa.

Lisää

Ainesosat

  • 1.5 kg
    kesäkurpitsaa
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 1
    sitruunan kuori
  • 1 prk
    (2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa
  • 2 dl
    parmesaaniraastetta
  • 2 rkl
    pestokastiketta
 

Ohjeet

Huuhtele kesäkurpitsat. Vedä kesäkurpitsoista juustohöylällä painaen mahdollisimman paksuja ja pitkiä viipaleita. Leikkaa viipaleet pinoissa ohuiksi, pitkiksi suikaleiksi. Raasta valkosipulinkynnet ja pestyn sitruunan kuori. Sekoita kulhossa kerma, parmesaaniraaste ja pestokastike. Paahda kesäkurpitsasuikaleita kuivalla pannulla kunnes niistä irtoaa nestettä ja hieman pehmenevät. Lisää valkosipulin ja sitruunan kuoriraasteet sekä juustokastike. Sekoita ainekset ja kuumenna.