Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
2valkosipulinkynttä
-
1 rklöljyä
-
3 dlomenamehua
-
1 paketti(250 g) viherpippurisulatejuustoa
-
2 rklmaissitärkkelysjauhoja
-
1(noin 500 g) kukkakaali
-
7 dlvettä
-
1 tltimjamia
-
2 rklmakeaa sinappia
- Omenasalsa
-
0.2 tltimjamia
-
1omena
-
2 tlöljyä
-
0 ripaussokeria
-
0 ripausrouhittua mustapippuria
-
0 ripaussuolaa
Ohjeet
Valmista omenasalsa. Kuori ja poista omenasta kanta ja siemenkota. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuullota omenoita öljyssä pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä ja pehmenevät. Mausta ja anna jäähtyä. Poista kukkakaalista kanta ja lehdet. Paloittele pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipuli ja kukkakaali öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon mehu, vesi, paloiteltu sulatejuusto ja timjami. Anna kiehua, kunnes kukkakaalit ovat täysin pehmeitä. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta sinapilla. Sekoita maissitärkkelysjauhot pieneen vesimäärään ja suurusta keitto koko ajan sekoittaen. Tarjoile keitto omenasalsan kanssa.
© SOK Viestintä ja julkaisut 0811