Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Juustoinen pekoni-kanarulla
3:lle hengelle
Varaa aikaa
Helppo
” Helppo ja maukas arkiruoka, aika menee lähinnä uunissa paistamiseen.\nAlkuperäinen respeti: 29.11.2006 (nimimerkki Chiquita), http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=164
Ainesosat
-
6 kplMarinoituja ohuita broilerin fileepihvejä
-
200 gMaustettua tuorejuustoa tai sulatejuustoa
-
12 kplPekonisiivuja
-
12 kplCocktailtikkuja
Ohjeet
Laita uuni lämpiämään n. 200 asteeseen (kiertoilmauuni n. 175 astetta). Ota esiin uunivuoka. Huolehdi hygieniasta (kädet).
Ohuita fileepihvejä ei tarvitse esikäsitellä mutta mikäli käytät rintaleikkeitä, litistä ne painelemalla hieman tai kevyesti nuijimalla kelmun välissä. Levitä kerros tuore-/sulatejuustoa leikkeen päälle, kääri rullalle ja laita rullan ympärille kaksi pekonisiivua. Kiinnitä rulla kahdella cocktailtikulla ja laita uunivuokaan siten, että rullat ovat kiinni toisissaan.
Kypsennä uunissa noin 30-40 min, riippuen leikkeen paksuudesta. Kanan pitää kypsyä kokonaan mutta varo ettet paista liian kauaa tai liian kuumalla, ettei liha kuivu.
Ruokaa on helppo muunnella marinadia ja täytteen makua vaihtelemalla. Rullat voi myös kuorruttaa salsalla tai vastaavalla. Mikäli käytät marinoimatonta lihaa, mausta leikkeet vähintään suolalla / soijalla ja pippurilla. Voit kypsentää myös lisukkeen samalla kertaa uunissa, esimerkiksi laittamalla vuoan pohjalle juures- tai kasvispedin ja rullat niiden päälle.