Juustoinen pekoni-kanarulla
Tykkäämiset
3 0
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

uuniruoka, varaa aikaa, pääruoka, helppo, sisältää maitoa, sisältää laktoosia, amerikkalainen, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää kanaa, rasvainen, proteiinipitoinen, vähähiilihydraattinen

Juustoinen pekoni-kanarulla

3:lle hengelle
Varaa aikaa
Helppo

 

Helppo ja maukas arkiruoka, aika menee lähinnä uunissa paistamiseen.\nAlkuperäinen respeti: 29.11.2006 (nimimerkki Chiquita), http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=164

Lisää

Ainesosat

 • 6 kpl
  Marinoituja ohuita broilerin fileepihvejä
 • 200 g
  Maustettua tuorejuustoa tai sulatejuustoa
 • 12 kpl
  Pekonisiivuja
 • 12 kpl
  Cocktailtikkuja
 

Ohjeet

Esityö

Laita uuni lämpiämään n. 200 asteeseen (kiertoilmauuni n. 175 astetta). Ota esiin uunivuoka. Huolehdi hygieniasta (kädet).

Valmistelu

Ohuita fileepihvejä ei tarvitse esikäsitellä mutta mikäli käytät rintaleikkeitä, litistä ne painelemalla hieman tai kevyesti nuijimalla kelmun välissä. Levitä kerros tuore-/sulatejuustoa leikkeen päälle, kääri rullalle ja laita rullan ympärille kaksi pekonisiivua. Kiinnitä rulla kahdella cocktailtikulla ja laita uunivuokaan siten, että rullat ovat kiinni toisissaan.

Kypsennys

Kypsennä uunissa noin 30-40 min, riippuen leikkeen paksuudesta. Kanan pitää kypsyä kokonaan mutta varo ettet paista liian kauaa tai liian kuumalla, ettei liha kuivu.

Variaatioita ja vinkkejä

Ruokaa on helppo muunnella marinadia ja täytteen makua vaihtelemalla. Rullat voi myös kuorruttaa salsalla tai vastaavalla. Mikäli käytät marinoimatonta lihaa, mausta leikkeet vähintään suolalla / soijalla ja pippurilla. Voit kypsentää myös lisukkeen samalla kertaa uunissa, esimerkiksi laittamalla vuoan pohjalle juures- tai kasvispedin ja rullat niiden päälle.