Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
5 isoasipulia
- Sienikastike
-
3valkosipulin kynttä
-
100 gtuoreita sieniä
-
1 rklValio voita
-
1 dlValio ruokakermaa
-
1 pussiValio Koskenlaskija® murua
-
1 dltuoretta rakuunaa
- Lisäksi
-
1 pakpekonia
Ohjeet
Kuori sipulit. Leikkaa päästä ohut "hattu" pois ja koverra sipuleiden sisältä pari kerrosta pois. Yritä pitää kanta ehjänä, jotta sipuli pysyy paremmin kasassa.
Hienonna sipulin irrotettu sisäosa ja valkosipulit. Puhdista ja hienonna sienet.
Laita sienet pannulle, kummenna keskilämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja sipulit. Kuullota pari min.
Lisää ruokakerma ja Koskenlaskija muru. Sekoittele, kunnes juusto on sulanut. Lisää lopuksi hienonnettu rakuuna.
Täytä sipulit sienikastikkeella. Aseta päälle sipuleista leikatut hatut. Kääri ympärille 1 - 2 pekoniviipaletta.
Grillaa keskilämmöllä n. 20 min tai kunnes sipuli on kypsynyt.
Valio Oy