Juustoiset grillisipulit
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, suolainen, sisältää lihaa, sisältää valkosipulia, sisältää sikaa, sisältää maitoa, lisäkkeet, alkuruoka, vähälaktoosinen, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, paistokset

Juustoiset grillisipulit

5 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 5 isoa
    sipulia
  • Sienikastike
  • 3
    valkosipulin kynttä
  • 100 g
    tuoreita sieniä
  • 1 rkl
    Valio voita
  • 1 dl
    Valio ruokakermaa
  • 1 pussi
    Valio Koskenlaskija® murua
  • 1 dl
    tuoretta rakuunaa
  • Lisäksi
  • 1 pak
    pekonia
 

Ohjeet

Kuori sipulit. Leikkaa päästä ohut "hattu" pois ja koverra sipuleiden sisältä pari kerrosta pois. Yritä pitää kanta ehjänä, jotta sipuli pysyy paremmin kasassa.

Hienonna sipulin irrotettu sisäosa ja valkosipulit. Puhdista ja hienonna sienet.

Laita sienet pannulle, kummenna keskilämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja sipulit. Kuullota pari min.

Lisää ruokakerma ja Koskenlaskija muru. Sekoittele, kunnes juusto on sulanut. Lisää lopuksi hienonnettu rakuuna.

Täytä sipulit sienikastikkeella. Aseta päälle sipuleista leikatut hatut. Kääri ympärille 1 - 2 pekoniviipaletta.

Grillaa keskilämmöllä n. 20 min tai kunnes sipuli on kypsynyt.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA