Juustoiset selleriranskalaiset ja dippi
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_syyskuun_reseptit, hiilihydraattipitoinen, suolainen, sisältää valkosipulia, kasvisruoka, sisältää munaa, sisältää maitoa, lisäkkeet, alkuruoka, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, gluteeniton, uuniruoka

Juustoiset selleriranskalaiset ja dippi

4 annosta

 

Ranskikset syntyvät myös aromikkaasta juuriselleristä. Uunissa paahdetut valkosipulit maustavat dippikastikkeen.

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    juuriselleriä
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • Juustomausteseos
  • 1 dl
    parmesaaniraastetta
  • 1 tl
    kuivattua rosmariinia
  • 0.5 tl
    chilimausteseosta myllystä
  • Paahdettu valkosipulidippi
  • 6
    valkosipulinkynttä
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1.5 dl
    majoneesia
 

Ohjeet

Kuori ja leikkaa juuriselleri ohuiksi pitkiksi tikuiksi. Levitä juurekset uunipannulle ja pirskota päälle oliiviöljy. Kuori valkosipulinkynnet dippiä varten ja nosta folioarkille. Valuta pinnalle oliiviöljy. Kääri folionyytin sisään. Nosta käärö juuresten viereen. Paahda juurestikkuja 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia. Ota uunista ja kääntele hieman. Poista valkosipulinyytti ja anna jäähtyä. Sekoita juustomausteseoksen ainekset. Ripottele juureksien päälle. Jatka paahtamista vielä 5–7 minuuttia kunnes juusto saa hieman väriä. Murskaa valkosipulinkynnet haarukalla ja sekoita majoneesin joukkoon. Tarjoa ranskisten dippikastikkeena.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA