Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET
Nordean pankkipalveluissa katko sunnuntaina 7.3.2021, joka vaikuttaa Nordean korteilla maksamiseen. Maksun voi tehdä toisella kortilla. Pahoittelemma häiriötä. Lue lisää täältä.

Tykkäämiset
19
3
Osuvuus
95%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, uunissa, gluteeniton, munaton, kalaa, sisältää kalaa, sisältää maitoa
Ainesosat
-
400 gpakasteseitiä
-
2 dlruokakermaa
-
2 dljuustoraastetta
-
3 rklhienonnettua tilliä
-
0.5purjoa
-
0.5 tlcurrya
-
0.2 tlrouhittua valkopippuria
-
0.3 tlsuolaa
Ohjeet
Nosta jäiset kalapalat uunivuokaan. Halkaise, huuhtele ja leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi. Kypsennä purjosuikaleita mikrossa täydellä teholla noin 30 sekunnin ajan. Mausta kalapalat suolalla, valkopippurilla sekä currylla. Levitä kalojen päälle purjoviipaleet. Valuta pinnalle ruokakerma ja ripottele lopuksi hienonnettu tilli sekä juustoraaste. Kypsennä vuokaa 200 asteisessa uunissa noin 25?30 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen ja salaatin kanssa.
© SOK viestintä ja julkaisut