Juustolla täytetty kirjolohi
Tykkäämiset
20 9
Osuvuus
95%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Juustolla täytetty kirjolohi

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2 rkl
    sitruunanmehua
  • 1 kg
    kirjolohifileetä
  • 1 tl
    rakuunaa
  • 1 tl
    basilikaa
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 0.5 tl
    timjamia
  • 0.5 dl
    vettä
  • 250 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 0.2 tl
    valkopippuria
  • 0.5 rkl
    Knorr kasvisliemitiivistettä
  • 0.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Tee lohifileestä tasku. Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunassa oleva viilto, että filee leikkautuu puolikkaiksi. Älä leikkaa niin syvää viiltoa, että lohifilee leikkautuu puolikkaiksi. Laita veitsi viiltoon ja leikkaa fileen sivu pitkittäin auki ikäänkuin taskuksi. Tee sama fileen toiselle sivulle. Sekoita täytteen ainekset. Täytä fileeseen leikattu tasku täytteellä ja sulje filee hammastikulla. Laita lohifilee vuokaan ja mausta fileen pinta vesi-liemitiiviste-mauste -seoksella. Paista uunissa 170 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA