Juustovoileipäkakku
Tykkäämiset
2 3
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, munaton, omenaton, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Juustovoileipäkakku

10:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    aprikoosimarmeladia
  • 20 g
    tuoreita yrttejä
  • 2 kpl
    vaaleaa vuokaleipää
  • 2 rkl
    tuoretta kirveliä
  • 2 kpl
    hedelmiä
  • 30 g
    pähkinöitä
  • 200 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 0.5 kpl
    tuore ananas
  • 50 g
    Flora margariinia
  • 200 g
    Crème Bonjour Yrttitarhaa
  • 200 g
    brie
 

Ohjeet

Viipaloi vuokaleivät pituussuunnassa ja leikkaa leipäviipaleista reunat pois. Yhdistä täytteen Creme Bonjour-tuorejuustot hyvin sekoittaen. Kuutioi brie ja ananas Hienonna kirveli. Peitä vuoan pohja leipäviipaleilla. Levitä viipaleille ohuet margariini- ja marmeladikerrokset. Levitä viipaleille kolmasosa juustotäytteestä ja ripottele päälle puolet brie- ja ananaskuutioista sekä kirvelisilpusta juuston päälle. Tee seuraava leipä- ja täytekerros samoin ja peitä täyte lopuilla leipäviipaleilla. Peitä vuoka kelmulla, laita jääkaappiin ja anna maustua muutamasta tunnista seuraavaan päivään. Kumoa kakku tarjoiluvadille. Kuorruta pinta lopulla juustoseoksella ja koristele. Tarjoa teen, kahvin ja valkoviinin tai samppanjan kanssa.