Kaali-kasvisvokki
Tykkäämiset
57 40
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, lisäkkeet, pääruoka, välipala, helppo, pannulla, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kasvisruoka, kevyt

Kaali-kasvisvokki

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0
    pippuria
  • 1 l
    kaaleja: kyssäkaalia, parsakaalia, kukkakaalia
  • 1 dl
    varhaissipulia
  • 1 dl
    tuoreita yrttejä
  • 2 kpl
    porkkanaa
  • 2 rkl
    öljyä
  • 0
    suolaa
 

Ohjeet

Pese ja paloittele kaalit ja sipuli. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuullota kasvikset öljyssä suurella pannulla, muurinpohjapannu sopii kesäkeittiössä tarkoitukseen hyvin. Mausta suolalla. Kypsennä kasvikset kovankypsiksi ja mausta pippurilla ja yrteillä. Tarjoa kasvisruokana pastan, nuudeleiden tai uusien perunoiden kanssa. Vokki sopii myös kala- tai liharuoan lisäkkeeksi.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA