Kaalikeitto
Tykkäämiset
42 37
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, keittämällä, keitto, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, sokeriton, vähälaktoosinen, kasvisruoka, kevyt

Kaalikeitto

6:lle hengelle
Keskitaso

 

Kaalikeiton mausteeksi sopivat oregano ja timjami. Pinnalle ripoteltava ruohosipuli viimeistelee kaalikeiton.

Lisää

Ainesosat

  • 1
    sipuli
  • 1.4 l
    vettä
  • 2
    porkkanaa
  • 2 rkl
    tuoretta ruohosipulia
  • 150 g
    lanttua
  • 150 g
    palsternakkaa
  • 0.5 tl
    oreganoa tai timjamia
  • 8
    mustapippuria
  • 500 g
    keräkaalia
  • 1.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori porkkanat, lanttu, palsternakka ja sipuli. Suikaloi kaali, porkkanat, lanttu ja palsternakka. Viipaloi sipuli. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää pippurit, suola, yrttimauste ja kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia. Tarkista maku ja leikkaa pinnalle tuoretta ruohosipulia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA