Kaalilaatikko
Tykkäämiset
151 49
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kasvisruoka, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Kaalilaatikko

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 1 kpl
    valkokaali
  • 1 tl
    meiramia
  • 2 dl
    vettä
  • 500 g
    HK jauhelihaa
  • 0.5 tl
    pippurisekoitusta
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 dl
    juustoraastetta
  • 25 g
    Flora leivontamargariinia
  • 25 g
    Flora leivontamargariinia
  • 0.5 rkl
    Knorr Vasikkafondia
  • 0.5 dl
    siirappi
  • 0.5 tl
    viherpippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Paloittele kaali suikaleiksi. Sulata rasva isossa kattilassa ja laita kaalisuikaleet kattilaan. Kypsennä 5 minuuttia käännellen kaaleja lastalla. Lisää vesi, liemitiiviste, siirappi ja meirami kattilaan. Hauduta puolikypsäksi. Lisää tarvittaessa vettä. Hienonna sipuli. Sulata rasva paistinpannussa ja ruskista sipulit ja jauheliha. Mausta sipuli-jauhelihaseos suolalla ja rouhituilla pippureilla. Lisää seos kattilaan kaalin sekaan. Sekoita hyvin. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Mausta Flora Ruoka suolalla ja pippurisekoituksella. Valuta liemi uunivuokaan kaali-jauhelihaseoksen päälle. Ripottele kaalilaatikon pintaan juustoraaste. Paista laatikkoa 180 °C:n lämpötilassa 1-1½ tunnin ajan. Tarjoa kaalilaatikko puolukkahillon ja salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA