Kahden juuston kaaligratiini
Tykkäämiset
14 5
Osuvuus
90%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, munaton, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Kahden juuston kaaligratiini

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    kukkakaalia
  • 300 g
    parsakaalia
  • Kastike:
  • 3 rkl
    margariinia
  • 3 dl
    maitoa
  • 1.5 dl
    vahvaa emmentaljuustoraastetta, esim. mustaleima
  • 100 g
    sulatejuustoa
  • 2 rkl
    vehnäjauhoja
 

Ohjeet

Pilko parsakaali ja kukkakaali varsineen samankokoisiksi paloiksi. Höyrytä tai keitä vähässä vedessä 4 minuuttia. Valuta. Sulata rasva teflonkattilassa. Lisää jauhot ja sekoita hetki. Lisää maito vähitellen koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja puolet juustoraasteesta. Sekoita tasaiseksi. Asettele kaalit uunivuokaan. Valuta päälle kastike ja ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on saanut väriä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA