Kahden kaalin keitto ja ruiskrutongit
Tykkäämiset
4 2
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

keitto, kasvisruoka, helppo, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Kahden kaalin keitto ja ruiskrutongit

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0.1 tl
    mustapippuria
  • 400 g
    parsakaalia
  • 400 g
    Kukkakaalia
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 1 kpl
    rucolaa ruukussa
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 2.5 rkl
    Knorr kasvisliemitiivistettä
  • 2.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 8 dl
    vettä
  • 4 kpl
    ruisleipäviipaleita
 

Ohjeet

Kuullota hienonnettu sipuli Flora Culinessessa kattilassa. Huuhtele parsa-ja kukkakaali, irrota nuput ja lisää kattilaan. Kaada joukkoon vesi ja liemitiiviste. Keitä 20-30 minuuttia. Lisää joukkoon Flora Ruoka ja rucola. Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella. Mausta mustapippurilla ja kuumenna.

Valmista krutongit. Leikkaa ruisleipäviipaleet pieniksi kuutioiksi ja paista ne rapeiksi pannulla Flora Culinessessa. Tarjoa krutongit keiton kera.

Idea! Voit valmistaa krutongit myös paahtamalla ne uunipellillä.