Kahden värin browniet
Tykkäämiset
12 4
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, uunissa, kylmänä, leivonnaiset, makeat leivonnaiset, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Kahden värin browniet

27:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • Suklaataikina
  • 300 g
    tummaa leivontasuklaata
  • 1 tl
    vaniljasokeria
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 200 g
    margariinia
  • 2 dl
    sokeria
  • 4
    kananmunaa
  • 3.5 dl
    erikoisvehnäjauhoja
  • Tuorejuustokerros
  • 300 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl
    sokeria
  • 2
    kananmunaa
  • 2 rkl
    vehnäjauhoja
  • Voiteluun
  • 1 rkl
    margariinia
  • Koristeeksi
  • 50 g
    rouhittua valkoista leivontasuklaata
 

Ohjeet

Voitele kulmikas (n. 20 cm x 30 cm) kakkuvuoka. Sulata rasva kattilassa ja lisää suklaa paloina. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Vaahdota sokeri ja munat. Lisää jäähtynyt suklaa-margariinisula. Yhdistä jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe. Sekoita ne taikinaan. Kaada taikina vuokaan. Valmista tuorejuustokerros. Notkista juusto ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää munat yksi kerrallaan koko ajan vatkaten. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi. Nosta seoksesta nokareita suklaataikinan päälle. Tee haarukalla aaltoja taikinaan niin, että suklaa- ja tuorejuustokerros sekoittuvat kevyesti. Kerrosten ei ole tarkoitus sekoittua kokonaan. Paista kakku 175-asteisen uunin keskitasolla 35?40 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä pehmeän kosteaksi. Jäähdytä kakku hyvin ja leikkaa se pieniksi ruuduiksi. Halutessasi voit koristella rouhitulla valkosuklaalla.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA