Kala-katkarapupata
Tykkäämiset
308 197
Osuvuus
100%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pataruoka, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää sitrusta

Kala-katkarapupata

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    chiliä
  • 400 g
    puna-ahventa (pakaste)
  • 1 prk
    tomaattimurskaa
  • 1
    kalaliemikuutio
  • 1 prk
    kookosmaitoa (400 ml)
  • 2
    sipulia
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 2 rkl
    öljyä
  • 180 g
    katkarapuja
  • 0.5 dl
    limetinmehua (2 limetin mehu)
  • 0.5 dl
    persiljaa tai korianteria
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Paloittele kala. Sekoita suola mehuun ja kaada kalapalojen päälle. Jätä kala maustumaan. Kuori ja paloittele sipuli, hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy padassa. Paista sipuleita hetki, lisää tomaattimurska, kalaliemikuutio, kookosmaito sekä chiliä maun mukaan. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kalapalat, anna hautua n. 6 minuuttia. Lisää katkaravut. Kuumenna. Lisää pinnalle persiljaa tai korianteria ja tarjoile riisin kanssa.