Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Kalaseljanka
6 annosta
” Kalaseljanka on venäläisen keittiön herkullinen klassikkoannos. Tomaattipyree ja suolakurkku antavat kalakeitolle punaisen värin ja aromikkaan maun. Tarjoa keitto smetanan kanssa.
Ainesosat
-
400 gseiti
-
1 kplsipuli
-
1 kplvalkosipulinkynsi
-
1 rklrypsiöljy
-
13 dlvettä
-
1 kplkala annosfondi
-
3 rkltomaattipyree
-
4 kplperuna
-
3 kplporkkana
-
3 kplsuolakurkku
-
2 rklkapris
-
1 dlsuolakurkkujen lientä
-
1 dltilliruukku hienonnettuna
- Lisäksi
-
1 prksmetana
Ohjeet
1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa (vetoisuus 5 l). Lisää joukkoon vesi, kala-annosfondi ja tomaattipyree. Anna kiehua miedolla lämmöllä.
2. Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Lisää ne kiehuvaan nesteeseen ja kypsennä noin 15 minuuttia.
3. Paloittele suolakurkut ja seiti. Lisää kiehuvan liemen joukkoon suolakurkut, kaprikset ja kala. Mausta suolakurkkujen liemellä. Kuumenna muutama minuutti, kunnes kala on kypsää. Lisää joukkoon tilli ja tarjoa smetanan kanssa.